Iosif-Logo

Ce este viața fără puțin dramatism! Acum, drama nu trebuie să fie întotdeauna un lucru rău, deoarece poate fi ceva care pur și simplu adaugă o anumită emoție oricărei vieți. Dacă viața ar fi perfectă, ar fi la fel de plăcută?

 

Casa prezentată în aceste imagini este puțin mai atrăgătoare, deoarece privește spre imensitatea oceanului. Fără îndoială, această vilă dramatică emană un pic de mister care vă atrage mai mult, încurajându-vă să aruncați o privire prin frunzișul înalt, pentru a vedea mai bine ceea ce sălășluiește la interior.

 

Această vilă dramatică, proiectată de o echipă de arhitecți creativă, are un design alungit distinctiv, cu ferestre din sticlă complet, care permite luminii solare vibrante să intre în toate locurile potrivite.

 

Schema de culori din această casă este inspirată de designul casei în sine, cu nuanțe neutre de maro, bej și albastru mai închis. Cu toate acestea, există pete de culoare neașteptate mai strălucitoare, din loc în loc, pentru a păstra lucrurile interesante. Mobilierul și corpurile de iluminat au fost furnizate de o companie care a făcut o treabă minunată în completarea schemei de culori și a spațiilor, într-un mod curat și clar. Pe măsură ce soarele răsare și apune, veți obține cel mai bun scaun din față pentru a le vedea cu o casă pe malul mării ca aceasta!

Iosif-Logo
Calitatea construcției și o zonă liniștită, pentru siguranța familiei tale.
Articole recente
Vilă unică și dramatică lângă apă
crossmenu