Iosif-Logo

Este obișnuit ca oamenii să asocieze simetria cu tradiționalismul nu doar în designul interior și decor, ci și în poezie și în alte domenii. Este adevărat că majoritatea interioarelor moderne și contemporane se concentrează pe neașteptat și pe elemente care sunt interesante și care ies din cutie. Cu toate acestea, crearea unui interior bazat pe simetrie nu este atât de simplă pe cât ați putea crede.

 

Acest apartament are un interior elegant, simplu și nu neapărat tradițional datorită simetriei. De fapt, aceasta este o tehnică care are ca rezultat o compoziție frumoasă, o creație bine echilibrată și armonioasă și nu trebuie neapărat să fie inclusă într-un anumit stil sau curent. În acest apartament, camera de zi și bucătăria au în mod clar interioare axate pe simetrie, desigur, în limitele spațiului disponibil.

 

În sufragerie putem vedea că există două canapele orientate una față de alta și așezate de fiecare parte a ferestrei. Apoi perdelele accentuează și mai mult acest efect. Cele două piese de artă așezate pe pereții din spatele canapelelor prezintă, de asemenea, palete de culori similare și se potrivesc cu covorul de sub masă de cafea. Bucătăria are, de asemenea, același tip de ferestre cu jaluzele asemănătoare, simetrice și cu mobilier pe fiecare parte a acestora, plus o masă în mijloc. Pentru restul încăperilor, simetria s-a realizat mai ales prin culoare.

 

crossmenu