Iosif-Logo

Gravat în stilul contemporan, acest apartament izbitor oferă o declarație luxoasă de eleganță și siguranță prin explorarea minimalismului modern. Plutind într-o mare de alb, designerul de interior revigorează această amenajare cu o textură bogată, care însuflețește fiecare spațiu și experiență în paleta sa de culori minimalistă. Situat într-o înălțime plină de farmec, cu vedere la oraș și la munții din depărtare, interioarele albe uimitoare ale acestui apartament sunt o simfonie monocromatică, care este simultan opulentă și neprețuită.

De la holul de intrare până la extremitățile exterioare ale locuinței, fiecare spațiu este accentuat ca o interacțiune delicată de alb și negru, de solid și gol. Acest echilibru se deplasează prin diferite zone, acordând fiecărui spațiu propriul său caracter distinctiv și dialog arhitectural, în cadrul schemei generale a casei.

În cadrul acestui șablon spațial, o varietate de elemente, mobilier și accesorii se reunesc în configurații selectate manual, aducând căldură organică și confort cald interioarelor albe uimitoare, cu complexitatea și textura lor. Aducând o notă de diversitate în proceduri, acestea adaugă o notă subtilă de surpriză vizuală, care menține la distanță orice risc de predictibilitate anostă. Fiecare spațiu din acest apartament este astfel atent îngrijit, pentru a încadra în mod rafinat intențiile și ambițiile de design ale clienților și ale designerului.

Iosif-Logo
Calitatea construcției și o zonă liniștită, pentru siguranța familiei tale.
Articole recente
Un apartament alb uimitor
crossmenu