Iosif-Logo

Reședința originală a fost păstrată, dar aspectul său a fost modificat puțin, devenind mai practic și mai tonic cu cerințele proprietarilor, cu unele modificări minore de design interior și actualizări de fațadă. Grădina a fost transformată într-o zonă socială și acum găzduiește camera de zi, bucătăria și zona de luat masa. Seamănă cu o cabină cu cadru A. Grajdul a fost demolat și în locul său există acum o prelungire care conține intrarea și atriul.

Unul dintre obiectivele principale ale acestui proiect a fost acela de a face toate aceste schimbări cu un impact cât mai mic asupra structurii originale. Desigur, unele modificări au fost inevitabile, cum ar fi restaurarea fațadelor orientate spre stradă, renovarea acoperișului, adăugarea unei noi izolații termice și anumite modificări ale designului interior.

Casa inițială a devenit o zonă de noapte, conținând trei dormitoare și băile lor. Întreaga zonă de locuit a fost mutată în hambar, care este o nouă extensie a casei, dar și o structură individuală proprie. Noul aspect și design sunt răcoritoare, mai funcționale și mai potrivite pentru un stil de viață modern.

crossmenu