Iosif-Logo

Deși nu este punctul meu forte, matematica părea să fie foarte utilă și plăcută în viața reală decât la școală. Nu mi-a plăcut niciodată geometria, dar acum se pare că multe dintre aplicațiile sale ne pot ușura viața. Dacă doriți să pictați o cameră, trebuie să utilizați câteva noțiuni geometrice, de exemplu. Trebuie să aflați suprafața locului, înălțimea acestuia și așa mai departe.

Aici este un apartament spațios situat în Kiev, Ucraina, unde Ivan Yunakov a făcut o treabă foarte bună folosind multă simetrie, de exemplu. Interiorul apartamentului acoperă o suprafață de 1.076 de metri pătrați, are două dormitoare și două băi. Există două caracteristici principale care caracterizează acest apartament: utilizarea nuanțelor contrastante și a obiectelor care creează o ambianță artistică. În hol există un pian frumos și un ceas de perete vintage. Dacă ne referim la contraste, în același loc găsim un covor alb cu câteva accente colorate care contrastează podeaua întunecată.

Aceleași elemente apar în zona de living în care mobilierul confortabil și televizorul mare te fac să te simți cu adevărat relaxat. În bucătărie apar aceleași nuanțe de alb și negru, indiferent dacă sunt adăugate accente colorate. În schimb, mai multe culori și căldură sunt aduse în dormitoare. Așternuturile colorate, utilizarea lemnului și prezența plantelor creează un loc primitor unde tot ce puteți face este să vă relaxați și să vă bucurați de câteva momente pașnice sau poate să luați un pui de somn dulce.

crossmenu