Iosif-Logo

Astăzi suntem încântați să vă prezentăm Restaurantul Celler de Can Roca din Girona, Spania. Acest loc uimitor a fost proiectat de Sandra Trruella Interioristas și este locul perfect pentru a vă îndepărta de rutina zilnică și a vă bucura de o masă excelentă.

 

Restaurantul surprinde prin unicitate și frumusețe. Cu un element cum ar fi ferestrele din podea până în tavan, puteți petrece câteva ore bucurându-vă de priveliștile frumoase de afară. În plus, principalul material utilizat este lemnul și această caracteristică îi conferă o senzație rustică. Mobilierul din tot spațiul este foarte modern și puteți spune cu siguranță că este și confortabil.

 

O altă caracteristică importantă este crama, care este un spațiu interesant. Este conceput ca o multitudine de cutii, acoperite în farfurii de lemn care au etichete de vin pe ele. Cu atuuri atât de grozave și o paletă neutră care îl face un spațiu aerisit și luminos, Restaurantul Celler de Can Roca este un loc minunat pentru a petrece o zi însorită.

crossmenu