Iosif-Logo

Pentru a face priveliștea spre ocean mai splendidă ferma marină din California este atât de modificată încât dormitorul principal din el a fost îndepărtat de structura principală și așezat pe un lot îngust și a fost legat de o punte. Casa principală este mutată înapoi, făcând vedere la ocean centrată în dormitorul principal, care se află în spatele unui boschet de chiparoși maturi.

Acesta este un conac foarte frumos și modern. După cum puteți vedea singur din imagini, există o cantitate mare de lemn folosit în această structură. Arată foarte natural și are și un efect relaxant. Acest lucru îl face deosebit de minunat pentru un loc de evadare. Oamenii merg de obicei acolo să se relaxeze, să scape de tot stresul și să uite de toate problemele lor. Dar, în cea mai mare parte, așteaptă cu nerăbdare să se relaxeze și să se bucure de somn. Iar pereții și piesele de mobilier din lemn contribuie la asta.

Această structură are, de asemenea, un perete realizat parțial din sticlă care permite luminii să pătrundă în interior și utilizatorilor să admire și să se bucure de împrejurimile din interiorul casei. În ceea ce privește designul interior, pot spune doar că culorile sunt uimitoare. Combinația este foarte frumoasă, iar atenția la detalii este deosebită. Întregul conac este simplu și colorat în mod natural, cu excepția unor detalii plasate în locuri strategice care adaugă o culoare și distracție designului.

crossmenu