Iosif-Logo

Această frumusețe contemporană este o reședință privată situată în Sydney, Australia. Este o capodoperă arhitecturală și a fost proiectată de CplusC Architectural Workshop. Este situat în cartierul Castlecrag, care a dat și numele proiectului.

 

Reședința a fost proiectată pentru a profita de locația sa, dar pentru a oferi, de asemenea, doar cele mai bune din punct de vedere al confortului și funcționalității. Din punct de vedere vizual, casa este destul de impunătoare. Forma și designul exterior sunt simple, dar complexe. Casa prezintă o serie de forme geometrice care se intersectează și lucrează împreună pentru a forma această capodoperă contemporană. Există multe detalii arhitecturale și de design care ar putea fi admirate și, deși sunt simple, sunt foarte elegante și atrăgătoare.

 

Un alt aspect important legat de acest proiect este faptul că casa nu este doar frumoasă, ci este și durabilă. De asemenea, conexiunea interioară și exterioară este foarte puternică. Numeroasele structuri din sticlă fără ramă și piesele subțiri din lemn cu șipci extind puntea și reunesc spațiile interioare și exterioare. În ceea ce privește designul interior, este modern și simplu, cu o mulțime de funcții încorporate și culori luminoase. Casa este aerisită și foarte bine organizată. Decorul este curat și simplu și totuși este elegant, cu o notă sau sofisticare. Principalele culori folosite în întregul lor sunt alb, maro și gri, cu atingeri de roșu aprins.

crossmenu