Iosif-Logo

Această locuință este interesantă, ea fiind construită în locul unei cabane din anii 1900. Arhitecții au reușit să transforme acest loc definitiv, realizând un spațiu de locuit foarte plăcut. Ei au încapsulat timpul aici, cerințele, precum și visele ocupanților săi. Au păstrat ideea centrală a cabanei, noua clădire reușind să dea dovadă de eleganța pe care proprietarii au dorit-o.

Designul este inspirat din Feng Shui, acesta fiind bazat pe linii drepte, îngrijite, acestea aducând un plus în ceea ce privește atmosfera modernistă. Aspectul este unul simplu, dar și direct, nucleul social fiind dispus peste nivelul inferior. Dormitoarele private sunt ascunse la nivelul superior, detaliile interesante de design fiind și ele folosite pentru a scoate mai mult în evidență această reședință cu adevărat confortabilă. Ea reușește să prindă viață, oferind o individualitate inconfundabilă.

În proiectare s-a creat posibilitatea recoltării apei pluviale, ea fiind utilizată în alimentarea grădinii de legume. Elementele originale din lemn au fost reproduse în acest design, ele fiind îmbunătățite pentru a-și găsi mai ușor loc în secolul XXI. În lunile călduroase de vară, soarele pătrunde din abundență în bucătărie și sufragerie, terasa găzduind nopți distractive în care proprietarii pot urmări un film proiectat pe ușa glisantă a hambarului.

crossmenu