Iosif-Logo

Oamenilor le plac anumite lucruri ale unei case: intimitatea, spațiul, confortul, căldura și lumina sunt doar câteva dintre elementele la care se gândesc. Puteți găsi toate aceste avantaje enumerate într-un singur loc sau puteți găsi o casă care vă poate oferi doar o parte din ele. De obicei, când te gândești la o casă perfectă, te gândești la momentele minunate pe care le poți petrece aici, la modul în care îți oferă toate facilitățile și confortul de care ai nevoie și la liniștea pe care ai putea să o găsești aici.

Acest Penthouse Paradise duplex, situat în New York, poate fi colțul perfect al raiului pe care îl căutați. Este o casă care vă poate oferi toate lucrurile enumerate mai sus și chiar mai mult. Disponibil pentru 7.995.000 de dolari, cu un interior care acoperă o suprafață de aproape 4.100 de metri pătrați, aici veți găsi toate facilitățile și confortul care constau în: ușa de 24 de ore, tavane înalte, priveliști incredibile, terasă privată, amenajată pe acoperiș și o galerie mare de intrare care duce spre sufrageria din colț cu ferestre imense.

Penthouse-ul are 6 camere cu două dormitoare, două băi complete și inca o baie jumătate . Zona de zi vă va fascina cu scările sale minunate și ferestrele din podea până în tavan, în timp ce ușile franceze vă vor introduce într-o terasă pe două niveluri cu pergolă, copaci minunați, grilaj cu gaz și cadă cu hidromasaj. Biblioteca elegantă din mahon african, cu șemineul său relaxant din lemn, vă va face să vă simțiți relaxați și să vă bucurați de câteva momente pașnice citind o carte sau urmărind focul.

Aici puteți profita, de asemenea, de alte camere, cum ar fi: două suite matrimoniale cu băi proprii, una cu intrare separată și birou la domiciliu, bucătărie, o toaletă, spălătorie și mult spațiu de depozitare. Nuanțele calde și proaspete de roșu, maro, galben, verde sau gri contrastează interiorul alb și te fac să te simți confortabil și plăcut.

Iosif-Logo
Calitatea construcției și o zonă liniștită, pentru siguranța familiei tale.
Articole recente
Paradise Duplex Penthouse din New York
crossmenu