Iosif-Logo

Înainte era doar un alt hambar vechi de fân. Nu mai avea un scop. Apoi, în 2016, cineva a decis să facă ceva din asta. Atunci Carney Logan Burke Architects a început să lucreze la transformare. Au colaborat cu WRJ Design Associates pentru a transforma acest vechi hambar într-o pensiune fermecătoare. Proiectul este deosebit în sensul că structura are acest aspect degradat și face să pară că aparține în trecut, dar în același timp oferă tot ceea ce ar trebui să aibă o casă modernă.

Dacă casa pare a fi foarte veche și rezistență la vreme, asta pentru că acesta a fost aspectul dorit de arhitecți

Casa se află într-o pajiște luxuriantă, cu niște vederi destul de uimitoare ale împrejurimilor

Grădina, acum o casă de oaspeți, este situată într-o pajiște verde luxuriantă din Wyoming. Este înconjurat de copaci veșnic verzi și oferă o vedere foarte frumoasă a împrejurimilor deschise. Interiorul este structurat pe două etaje, nivelul superior având o fereastră cu înălțime completă pe o parte. Încadrează vederea și lasă să intre multă lumină.
Vederile pot fi admirate de la etajul superior, care are câteva ferestre imense

Old Hay Barn transformat într-o pensiune modernă plină de lumină

Vedere uimitoare asupra munților

Privită din lateral, casa arată modernă și destul de rustică, fără detalii neobișnuite

Înconjurat de verdeață

Nivelul inferior servește ca garaj și ca spațiu de lucru. Are un decor foarte simplu, cu uși glisante de hambar, pereți din lemn recuperat, grinzi expuse, gresie din șah alb și negru și iluminat în stil industrial.
Interiorul este organizat pe două etaje, nivelul inferior servind parțial ca garaj

O scară din lemn se înfășoară în jurul unui colț și oferă acces la spațiile de la nivelul superior
Designerii de interior au dorit ca spațiile să-și păstreze caracterul original, așa că au folosit o mulțime de lemn de hambar recuperat în proiect. Arhitecții au avut aceeași idee, așa că au folosit lemn recuperat și pentru exteriorul hambarului. În acest fel, i-au dat aspectul degradat și, de asemenea, au făcut-o cu o întreținere redusă.

Aici sus există o chicinetă, o sală de sport și o cameră de oaspeți care formează împreună un spațiu deschis

Vederea este inspirată și frumos încadrată de structura geometrică a acoperișului și de pereți

La etaj se află o cameră de oaspeți, o chicinetă și o sală de sport. Poate fi accesat printr-o mică scară și captează vederea panoramică într-un mod foarte bun. Chiar dacă clădirea este mică și are acest aspect depășit, în centrul său este un refugiu modern care oferă tot confortul și facilitățile cerute de majoritatea oamenilor.

Lemnul recuperat a fost folosit în designul interior pentru a oferi spațiilor un aspect autentic, cald și fermecător

crossmenu