Iosif-Logo

Casa prezentată astăzi îți taie răsuflarea și îți va depăși cu adevărat așteptările! Această frumoasă vilă este o gură de aer proaspăt în mijlocul unei clime mai reci, care poate să nu fie atât de plăcută tot timpul. Designerul său de interior este responsabil pentru amenajarea foarte sofisticată pe care îl vedeți în acest proiect.

 

Fundația structurală a acestei frumoase vile, include elemente naturale precum piatră, lemn și cărămidă expusă, ceea ce asigură un aspect puternic pe tot parcursul proprietății. Pe măsură ce mergeți spre intrarea casei, sunteți întâmpinați de arcuri de oțel care sunt înmuiate de o zonă de ședere încântătoare, cu modele pline de viață. Privind în jur, veți vedea, de asemenea, că există multe alte zone deschise, care încurajează relaxarea la soare. În interior, există și mai mult o senzație modernă, cu blaturi ce se continuă în partea inferioară cu mobilier negru, iluminat elegant și artă de perete contemporană, dar funcțională.

 

Elementele din cărămidă expusă se găsesc în zona de living completată cu șemineu, în timp ce detaliile din lemn lustruit sunt prezente în lateralele scării și în tavanele băii. Cu această casă de lux, poate fi, de asemenea, greu de imaginat că o familie de cinci persoane locuiește aici. Dar cine spune că trebuie să faci compromisuri, atunci când poți îmbina confortul și stilul sofisticat într-un mod genial?

Iosif-Logo
Calitatea construcției și o zonă liniștită, pentru siguranța familiei tale.
Articole recente
O frumoasă vilă exotică
crossmenu