Iosif-Logo

Această reședință frumoasă este situată în Cieza, Murcia, Spania și a fost recent renovată și renovată. Stilul ales pentru noul decor interior a fost un amestec de elemente nordice și detalii moderne de la mijlocul secolului, cu câteva accente americane din anii 50. Stilul eclectic care a rezultat din această combinație ciudată este foarte frumos și foarte bine echilibrat.

Este interesant cum simplitatea și minimalismul stilului nordic care este predominant în acest caz reușește să coexiste cu detaliile colorate și rustic-moderne. Nu este o combinație foarte obișnuită, dar în acest caz se potrivește minunat acestui spațiu. Amestecul este foarte bine echilibrat, deoarece decorul nordic general este atât de simplu și simplu și are un aspect destul de rece, dar detaliile moderne de la mijlocul secolului adaugă căldură și textură întregului decor.

Mobilierul din lemn este foarte frumos integrat în design. De asemenea, culorile sunt frumos combinate. Paleta de culori este limitată, dar fiecare cameră are o culoare stelară, un detaliu care iese în evidență și care nu lasă decorul să devină monoton. Elementele negre și maro închis sunt foarte fermecătoare și fac camerele să se simtă mai primitoare, iar atmosfera să se simtă caldă și confortabilă. Pe plan intern, spațiul este folosit și foarte inteligent. Distribuția internă a camerelor este funcțională și practică, iar designul interior general este continuu și la fel de elegant în fiecare cameră.

crossmenu