Iosif-Logo

Există zone în care renovările sunt puțin mai dificile din cauza regulilor stricte de construcție. De exemplu, această reședință este situată pe Nantucket, o insulă situată la 30 de mile sud de Cape Cod din Massachusetts, SUA. Aici, codul clădirii este foarte rigid. Așadar, atunci când proprietarii de la Squam Residence au vrut să o renoveze, au trebuit să se conformeze reglementărilor.

Codul dictează faptul că caracterul istoric al clădirii trebuie păstrat și că toate casele noi trebuie să aibă acoperișuri înclinate și pereți exteriori cu șindrilă nevopsită.

Dar nu există reguli cu privire la interiorul casei. Aceasta însemna că interiorul acestei reședințe ar putea fi proiectat în conformitate cu regulile proprietarului. Renovarea a fost un proiect realizat de Malcolm Brooks de la Malcom Designs. Noua casă de familie personalizată recent reproiectată are acum un interior foarte original și frumos, plin de modernitate și culoare.

După cum puteți vedea, decorul interior este foarte dinamic. Ador echilibrul culorilor din fiecare cameră. Există întotdeauna această combinație de culori neutre și nuanțe îndrăznețe, dar acestea sunt întotdeauna distribuite uniform. Într-un fel, accentele colorate sunt puțin neașteptate, dar, în același timp, par că aparțin cu adevărat acolo. Rezultatul este un interior foarte elegant și elegant, cu puncte focale atrăgătoare și un decor echilibrat. Exteriorul respectă reglementările din zonă, dar este încă destul de impresionant. Piscina este o caracteristică minunată care ar face ca orice casă să arate uimitor.

crossmenu