Iosif-Logo

Lima este o locație minunată cunoscută pentru farmecul său exotic și priveliștile minunate. Dar există mai multe în acest loc din Peru decât atât. Lima este, de asemenea, un loc în care arhitectura ia formă uimitoare și există multe exemple uimitoare care ar putea susține aceste idei. Am selectat doar unul. Este o reședință frumoasă construită în 2012.

Reședința este cunoscută sub numele de Casa Seta. A fost proiectat și construit de Martín Dulanto Architect și se află pe o suprafață de 136,12 metri pătrați. Designul este într-adevăr spectaculos. este simplu, dar în același timp este, de asemenea, sofisticat și remarcabil. Desigur, o astfel de creație avea nevoie de o echipă talentată pentru a deveni realitate. Arhitectul responsabil, Martín Dulanto Sangalli, a lucrat cu colaboratorii Martha Leiva, Raúl Montesinos, Juan Caycho, Paola Hagei, Pierina Sánchez și Sergio Salazar pentru a avea rezultate pe care le vedeți acum.

Să aruncăm o privire mai atentă asupra cazurilor în sine. Primul etaj găzduiește o zonă socială minunată. Este o zonă spațioasă care integrează un living, un spațiu de luat masă, o bucătărie și, de asemenea, o terasă. Aici, conexiunea interior-exterior este foarte strânsă, iar tranziția este aproape perfectă. Într-un colț puteți găsi zona socială pe care tocmai am descris-o, în timp ce restul spațiului este o frumoasă grădină exterioară.

Acest prim nivel conține și dormitoarele, dar într-o zonă care ar putea fi considerată independentă de zona socială. Acesta găzduiește 2 dormitoare cu băi proprii și un dormitor principal, de asemenea, cu o baie separată. Cele două spații sunt separate de o ușoară glisantă. Pe lângă aceste două zone există și o zonă de servicii situate la același etaj. Reședința are, de asemenea, un nivel de terasă. Aici puteți găsi un spațiu de locuit, o zonă de luat masă, o zonă pentru grătar, bar, o zonă de odihnă și piscină.

crossmenu