Iosif-Logo

Oferind o personalitate aparte, acest mobilier este unul special, folosindu-se în realizarea sa o mulțime de elemente, texturi, dar și materiale interesante. Se creează în acest fel o adevărată sărbătoare de culori, foarte plăcute ochiului. Casa este o declarație distinctă de stil, ea având o identitate deosebită, fiind creată în 3D. Ea este răspândită pe 630 de metri pătrați, fiind realizată de o echipă foarte talentată de arhitecți. Fiecare detaliu, curbă sau linie atrage vizitatorul, el fiind satisfăcut de experiența bogată pe care această casă o oferă.

Interioarele sunt moderne, ele oferind o mulțime de stimuli vizuali, pe care orice vizitator i-ar putea aprecia. Spațiul este unul generos, dar și deschis, mobilierul, precum și țesăturile fiind și ele interesante. Acestea sunt un adevărat triumf al creativității, făcând apel la atenție. Liniile curate, profilele ascuțite, precum și spațiile deschise și neîntrerupte, transformă complet această casă.

În nucelul social întâlnim livingul, dar și zona de luat masa și bucătăria, aceste zone fiind unite individual în spații continue pe podea. Fiecare spațiu constrastează în mod viu cu celălalt, acestea neintrând în niciun caz în conflict. Petele de culoare sunt și ele interesante, observandu-se aici un joc de modele, dar și de texturi care devin mult mai îndrăznețe în zonele private. Designul se bazează pe o coordonare atentă, astfel încât să se creeze o armonie în interiorul său modern, dar și colorat în același timp. Se efectuează în acest fel o manevrare pricepută a diversității, dar și a detaliilor, obținându-se ceva inedit.

crossmenu