Iosif-Logo

Culorile principale alese pentru realizarea decorului sunt albul și negrul. Lemnul de esență tare vopsit, accentele de elemente naturale și tavanele boltite sunt unele dintre particularitățile care alcătuiesc stilul suedez al acestei case. Ferestrele înalte pun în valoare fiecare colț al locuinței și inundă spațiile în lumină naturală.

În living au fost amenajate două canapele într-o nuanță de alb, iar pe podea a fost adăugată o pernă și un taburet negru pentru a crea mai multe spații de ședere. Un covor de culoare gri îmbracă pardoseala, iar pe el este încadrată o masă rotundă decorată cu vaze cu flori și plante. Lumina neagră de deasupra mesei conturează o atmosferă retrasă și liniștitoare.

Felul în care lumina se reflectă prin vazele de pe masă este pur și simplu magic. Masa masivă de lemn, alături de o bancă și de trei scaune conturează spațiul potrivit pentru a servi cina. Diverse decorațiuni sunt presărate pe masă sau pe scaune pentru a crea un spațiu ospitalier. Dulapul alb care poate fi văzut pe peretele din spate oferă foarte mult spațiu de depozitare. Lucrarea de artă de lângă dă un aer elegant încăperii, completând perfect design-ul.

Iosif-Logo
Calitatea construcției și o zonă liniștită, pentru siguranța familiei tale.
Articole recente
Frumusețea unui decor suedez
crossmenu