Iosif-Logo

Dimensiunea nu este esența și cel mai bun exemplu pentru a susține această idee este o mică casă suedeză de 57 mp, situată pe coasta Hoganas, în Suedia. Arhitectul Dinell Johansson a modelat această casă de vară, după vilele Palladios din Veneto. Comun cu vilele Palladios este spațiul în formă de cruce pe o parte și pe cealaltă, ideea unei case de vară, care te face să te gândești la viața de vară și la toată bucuria pe care o presupune.

Esențial este conceptul de economie spațială, de fapt întreaga casă se referă la economia spațiului. Chiar de la început, intenția a fost aceea de a crea o cantitate maximă de diviziuni spațiale într-o clădire fără prea mult spațiu. Rezultatul este foarte satisfăcător, indiferent de perspectiva pe care o priviți. Totul pare a fi expresia perfecțiunii, indiferent dacă o urmăriți din exterior sau din interior; are de toate: simplitate, modernitate, eleganță, bun gust.

Albul pereților, ferestrele și ușile mari din sticlă care oferă impresia unui spațiu mai mare, zona înconjurătoare verzui, toate acestea contribuie la aerul general: cel al unui loc fermecător care pare să existe pentru a face oamenii să se simtă bineveniți în largul său. Esența cu siguranță poate fi găsită este lucrurile mici!

Iosif-Logo
Calitatea construcției și o zonă liniștită, pentru siguranța familiei tale.
Articole recente
Esența este o mică casă suedeză
crossmenu