Iosif-Logo

Casa este plină de unul dintre cele mai bune combinații, superbul alb și negru! Are lemn de esență tare vopsit, tavane boltite și accente de lemn bogate. Ferestrele mari sunt incredibile, umplând acest spațiu frumos cu o cantitate imensă de lumină naturală.
În camera de zi a acestui design interior, două canapele moderne albe, o pernă de podea gri și un taburet negru oferă locuri de ședere. Un covor de culoare gri închis ancorează designul. Deasupra covorului este o masă circulară minunată, plină cu vaze și plante frumoase. O lumină neagră modernă, atârnă deasupra mesei, completând zona. Adorăm absolut această scenă.

Modul în care lumina strălucește prin vaze și pe plante amintește de o seră, aproape oferindu-ți propria seră în mijlocul camerei de zi: absolut perfect! Vizavi de canapea, un șemineu negru uimitor și un raft circular remarcabil pentru lemn de foc, decorează peretele. Un birou din lemn decorat cu o piesă de artă și un scaun din lemn, stau lângă marginea șemineului, oferind un spațiu pentru a lucra.

Sala de mese este absolut magnifică! O masă încântătoare din lemn, cu linii fabuloase, este înconjurată de o bancă potrivită și de trei scaune din lemn. Diverse mărunțișuri stau pe masă și pe bancă, iar o lampă neagră complicată atârnă deasupra zonei, iluminând acest spațiu minunat. Un dulap minunat alb se află pe peretele din spate, oferind spațiu amplu pentru depozitare. Lângă dulapul de porțelan, o lucrare de artă este așezată pe podea, adăugând interes și frumusețe zonei de luat masa.

Iosif-Logo
Calitatea construcției și o zonă liniștită, pentru siguranța familiei tale.
Articole recente
Design interior suedez al Annaleenei
crossmenu