Iosif-Logo

Această mică locuință elegantă are o combinație de stiluri foarte interesantă. Aspectul este victorian, dar modern – amestecul perfect și sofisticat între vechi și nou. Fiecare detaliu a fost gândit atent, inspirându-se atât din epoca victoriană, cât și din pictorul Caravaggio. Dar sofisticarea nu se oprește la exteriorul spațiului – designul interior sofisticat este la fel de frumos și clasic.

Camera de zi este cu adevărat un vis de design interior – ideile de decor sunt atemporale și minunate. Există canapele de pluș în nuanțe lavandă subtile și albastru, echipate cu perne confortabile. Un covor mare purpuriu pal acoperă podeaua din lemn de esență tare, completând perfect schema de culori a camerei. Dar detaliile camerei sunt cele o fac cu adevărat remarcabilă. Un candelabru mare din sticlă atârnă în centrul camerei; o vază lucioasă de lalele albe stă pe măsuța de cafea modestă; obiecte de artă și picturi uimitoare sunt presărate în toată camera. Totul oferă o senzație cu adevărat sofisticată.

Bucătăria spațioasă și aerisită folosește o schemă de culori strălucitoare – stropi de roz aprins și albastru deschis – și rafturi deschise pentru a transmite o atmosferă primitoare și caldă. Două mese lungi cu blaturi din lemn masiv stau în centrul camerei și există rafturi acoperite cu ustensile de bucătărie colorate, inclusiv câteva vaze viu colorate. O oglindă circulară uriașă domină un perete, sporind senzația de deschidere. Ca urmare a designului bucătăriei, spațiul se simte incredibil de confortabil și primitor, fără a pierde vreun strop din rafinamentul său.

Dormitorul lasă elementele suprinzătoare în seama celorlalte camere din apartament, alegând în schimb să folosească un design clar, curat și elegant. Schema de culori este predominant albă și cafenie, un candelabru de sticlă atârnă de tavan, iar patul spațios servește drept centru al camerei.

Acest spațiu foarte matur și sofisticat este cu adevărat clasic și cu adevărat atemporal. Și totuși, deși este cu siguranță de înaltă clasă, reușește cumva să nu se simtă niciodată auster sau plictisitor.

crossmenu