Iosif-Logo

Cei mai mulți dintre noi tind să creadă că apartamentele mici nu pot fi niciodată luxoase, deoarece au spațiu limitat. Cu toate acestea, acest mit este adevărat atunci când vine vorba de acest apartament. Deși acest apartament are o suprafață de doar patruzeci și cinci de metri pătrați, este extrem de luxos și nu produce senzația neplăcută de opresiune. Cea mai importantă caracteristică a interioarelor bine echilibrate este că nu există zone moarte de trecere și fiecare colț al casei a fost implicat eficient în interior.

 

La fel ca și casele tipice scandinave, culoarea de fundal a casei a fost aleasă ca alb, iar podelele sunt din material lemnos. O fereastră mare a fost prevăzută în zona de living pentru a permite luminii naturale și a produce senzația de spațiu. O masă centrală pătrată, cu sertare laterale și blat din sticlă plasată în zona de relaxare conferă un aspect contemporan casei și nu deranjează celelalte elemente.

 

Un cabinet independent a fost introdus în camera de zi și este capabil să țină mai multe lucruri. Patul a fost ascuns în colțul casei, iar perdelele plisate au fost folosite pentru a separa zona de celelalte porțiuni ale casei.

 

crossmenu