Iosif-Logo

Arhitecții și designerii de interior au început să remodeleze o mansardă industrială într-un design special. Acest proiect a reușit să fie unul cu adevărat deosebit, el transformând practic un spațiu gri, murdar, dar și trist, într-un apartament cu adevărat magnific. Un designer priceput a reușit să realizeze acest lucru, pereții fiind dezbrăcați de cărămida roșie originală, fiind scăldați în tonuri neutre pământii. S-a creat așadar un apartament cu totul nou, acesta oferind o senzație de eleganță și de minimalism.

Mobilierul futurist și designul elegant sunt interesante din toate punctele de vedere, acest lucru fiind datorat spațiului înalt al tavanului. Designerul a reușit să transforme mansarda într-un spațiu cu două etaje, acesta valorificând transformarea zonei de la etaj într-o zona privată pentru baie, dar și pentru dormitor. Spațiul de jos a fost lăsat unul pentru prieteni și familie. S-au folosit elementele originale, precum și scara de la mansardă, astfel încât să se permită prin intermediul acesteia accesul cât mai facil. Dedesubt se odihnește o masă uimitoare, aceasta având un blat de culoare roșie.

Pardoselile sunt vopsite în negru, acestea reușind să sporească atracția futurista. Negrul este folosit pentru a oferi dulapurilor de bucătărie, dar și celor din dormitor o margine întunecată. Se folosesc tonurile neutre, iar mobilierul subtil reușește să echilibreze simfonia de care dă dovadă apartamentul. Designerul a fost fidel esenței mansardei industriale, el reușind să creeze o fereastră de la tavan și până la podea cu luminator. Se oferă în acest fel o ventilație naturală, aceasta reușind să mențină interiorul cât mai cald în timpul nopților reci de iarnă. În acest fel se oferă numeroase vederi uimitoare luminilor orașului.

crossmenu