Iosif-Logo

Inspirate de arhitectura grecească și italiană, coloanele pot face sau sparge o cameră sau verandă. Deși întreținerea vă poate diminua decizia, frumusețea și textura coloanei din dreapta amplasate în spațiul potrivit vă vor răzgândi. Aruncați o privire la unele dintre ideile și inspirațiile noastre și decideți dacă doriți sau nu să faceți provocarea.

1. Frumusețe în spate.
Accentuați ușa din spate lângă colțul micului dejun sau bucătăria cu o pereche de aceste frumuseți moderne. Doar adaugă acel bit suplimentar necesar pentru a termina spațiul.

2. Coridor Bună ziua.
Artistic și distractiv, ne place modul în care aceste coloane creează un hol către un salut de la tine! Deschide calea către ușa din față într-un stil festiv, la modă.

3. Refugiu rustic.
Nu toate coloanele trebuie să fie albe și curate. Verificați aceste frumuseți rustice și demne de design, care ar putea declanșa cu ușurință un subsol sau o „peșteră pentru bărbați”.

4. Schiț remarcabil.
Dacă aveți un spațiu suficient de mare, conturați o cameră cu niște coloane și arcade frumoase. Este unic și adaugă un anumit pizazz de clasă.
5. Accente asiatice.
Începeți grădina și veranda de inspirație asiatică cu coloane care au aceeași vibrație. Nu uitați că niciodată coloana nu trebuie să aibă același aspect și stil.

6. Bordurile căzii.
Dacă sunteți unul dintre cei norocoși să aveți o baie spațioasă frumoasă … cu o cadă, de ce să nu luați o crestătură adăugând și câteva coloane frumoase? Oferă-ți un sentiment de lux într-un mod ușor.

7. Parish Partition.
Folosiți coloane pentru a crea un separator de cameră. Este mai la modă și, cu siguranță, mai potrivit pentru distracția oaspeților. Dar este și un upgrade la casă!

8. Pe jumătate fericit.
Da, creați mai multe elemente de design folosind jumătăți de coloane în bucătărie sau patio! Ne place modul în care această piesă semi se așează frumos pe tejghea, dar iubim și mai mult creativitatea din spatele ei.

9. Minune de perete.
Cu alegerea corectă a coloanei, le puteți amesteca direct în perete. Nu va fi o piesă de sine stătătoare, ci va fi artistică și va oferi cantitatea potrivită de textură și interes pentru un perete nebănuitor.

10. Distracția ușii din față.
Coloanele curate și netede, moderne și netede, sunt cel mai bun și mai sofisticat mod de a vă saluta oaspeții. Acestea adaugă un pic suplimentar de puf de care aveți nevoie pentru a vă termina casa. De asemenea, va face stilul și decorarea spațiului mult mai distractiv!

crossmenu