Iosif-Logo

Apartamentele la mansardă sunt deosebit de confortabile și primitoare. Poate din cauza locației sau formei acoperișului sau poate din cauza altceva. Acest apartament este situat în Madrid și a fost proiectat de renumitul arhitect Juan Manzanares. Ideea principală a fost crearea unui spațiu modern și primitor, cu un design interior elegant și artistic.

Pentru a crea o tranziție lină între camere și un sentiment de continuitate între zone, arhitectul și designerii au decis să utilizeze panouri glisante. De asemenea, toate lemnele interioare au fost proiectate special pentru această casă. Apartamentul se distinge în plus de orice altă casă cu mobilierul și lucrările de artă care îl singularizează. Apartamentul include o zonă mare de familie, care a fost frumos restaurată de Emma Gonzales de Aguilar. Are un decor interior elegant și cald, cu bănci confortabile și lămpi elegante.

Zona de locuit și de adunare are, de asemenea, caracteristici, este delimitată de covor. Include o secțiune elegantă, un scaun confortabil și perdele elegante. De asemenea, include piese de artă neconvenționale și moderne, care pot fi văzute peste tot. Zona de luat masa are un candelabru frumos și mobilier simplu, dar elegant. Interiorul este foarte luminos și este, de asemenea, îmbunătățit de mobilierul alb, pereții albi și tavanele. Apartamentul are și o terasă cu mobilier confortabil și decorațiuni frumoase. Fiecare cameră și zonă a casei are un aspect diferit, un decor unic și o atmosferă personalizată.

Deși este mică, această locuința este elegantă, ea reușind să ofere o combinație de stiluri foarte interesante. Aspectul victorian al acestei locuințe reușește să ofere un amestec sofisticat între nou și vechi. Detaliile sunt gândite atent, ele fiind inspirate din epoca victoriană, dar și de stilul pictorului Caravaggio. Designul interior al acestei locuințe este și el interesant, acesta fiind realizat în stil clasic.
Camera de zi este caracterizată prin decorurile antemporale minunate, existând și canapele de pluș în nuanțe de lavandă subtile și albastru. Covorul mare purpuriu pal acoperă eficient podeaua din lemn de esență tare, acesta reușind să completeze perfect schema de culori a camerei. Candelabrul mare din sticlă reușește și el să scoată toată încăperea în evidență, iar vaza lucioasă stă pe o măsuța de cafea modestă. Picturile interesante, precum și obiectele de artă presărate peste tot prin locuința oferă o senzație sofisticată.
Folosind o schemă de culori strălucitoare, bucătăria spațioasă oferă un strop de roz aprins, dar și de albastru deschis, precum și rafturi deschise, astfel încât atmosfera transmisă să fie una primitoare și caldă. Mesele lungi din blat de lemn masiv se află în centrul acestei camere, existând și rafturi acoperite cu ustensile de bucătărie de toate culorile. Vazele viu colorate și oglinda circulară uriașă ies în evidență prin faptul că reușesc să domine peretele, sporind senzația de deschidere a încăperii. Spațiul se simte incredibil, el fiind confortabil, dar și primitor în același timp, fără a se pierde nici un strop de rafinament.
Dormitorul are o mulțime de elemente caracterizate printr-un design elegant, clar, dar și curat, iar schemă de culori este cu precădere cafenie și albă. Un candelabru din sticlă reușește să atârne pe tavan, servind drept centru al camerei. Spațiul este sofisticat, reușind să dea un aer clasic și atemporal. Patul spațios este centrul camerei, acesta fiind apreciat și pentru candelabrul din sticlă care atârnă pe tavan. Locuința nu se simte niciodată plictisitoare și austeră.

Această mică locuință elegantă are o combinație de stiluri foarte interesantă. Aspectul este victorian, dar modern – amestecul perfect și sofisticat între vechi și nou. Fiecare detaliu a fost gândit atent, inspirându-se atât din epoca victoriană, cât și din pictorul Caravaggio. Dar sofisticarea nu se oprește la exteriorul spațiului – designul interior sofisticat este la fel de frumos și clasic.

Camera de zi este cu adevărat un vis de design interior – ideile de decor sunt atemporale și minunate. Există canapele de pluș în nuanțe lavandă subtile și albastru, echipate cu perne confortabile. Un covor mare purpuriu pal acoperă podeaua din lemn de esență tare, completând perfect schema de culori a camerei. Dar detaliile camerei sunt cele o fac cu adevărat remarcabilă. Un candelabru mare din sticlă atârnă în centrul camerei; o vază lucioasă de lalele albe stă pe măsuța de cafea modestă; obiecte de artă și picturi uimitoare sunt presărate în toată camera. Totul oferă o senzație cu adevărat sofisticată.

Bucătăria spațioasă și aerisită folosește o schemă de culori strălucitoare – stropi de roz aprins și albastru deschis – și rafturi deschise pentru a transmite o atmosferă primitoare și caldă. Două mese lungi cu blaturi din lemn masiv stau în centrul camerei și există rafturi acoperite cu ustensile de bucătărie colorate, inclusiv câteva vaze viu colorate. O oglindă circulară uriașă domină un perete, sporind senzația de deschidere. Ca urmare a designului bucătăriei, spațiul se simte incredibil de confortabil și primitor, fără a pierde vreun strop din rafinamentul său.

Dormitorul lasă elementele suprinzătoare în seama celorlalte camere din apartament, alegând în schimb să folosească un design clar, curat și elegant. Schema de culori este predominant albă și cafenie, un candelabru de sticlă atârnă de tavan, iar patul spațios servește drept centru al camerei.

Acest spațiu foarte matur și sofisticat este cu adevărat clasic și cu adevărat atemporal. Și totuși, deși este cu siguranță de înaltă clasă, reușește cumva să nu se simtă niciodată auster sau plictisitor.

Luxul modern și un spațiu de locuit compact s-ar putea să nu sune ca și cum ar putea coexista, dar acest apartament modern și extrem de funcțional din Sever do Vouga, Portugalia exemplifică modul în care cineva poate fi spațiu redus, dar cu stil și funcție ridicat. Arhitectul Paolo Martins a proiectat un apartament elegant, dar confortabil, care ocupă doar 46 de metri pătrați, valorificând la maximum lumina și spațiul disponibil.
Culorile neutre contrastele în întuneric și lumină fac ca designul să fie sofisticat.

Situată în podul unei clădiri din anii 1970, o parte a clădirii are o lumină mai bună și un balcon. Martins a profitat la maximum de acest aranjament mutând zona principală de locuit în partea mai însorită a estului apartamentului. Acest lucru i-a permis, de asemenea, să folosească balconul mai eficient, având-l atașat la zona socială a spațiului. În plus față de lumina naturală abundentă, designul folosește nu numai iluminare standard, cum ar fi peste masa de masă, ci și lumini ascunse plasate strategic, precum cele din partea superioară a peretelui bucătăriei.

Una dintre principalele preocupări în orice spațiu mic de locuit este depozitarea, iar acest design oferă spațiu abundent pentru ascunderea obiectelor, păstrând în același timp un aspect minimalist. Partea superioară a unității de bucătărie include un raft care poate afișa obiecte, precum și depozita cărți, coșuri sau cutii. O altă cheie a aspectului modern și elegant este absența șireturilor și accesoriilor, cu excepția câtorva accente utilizate strategic. Aici, o singură sculptură Eames House Bird de la Vitra îmbracă zona de living.

Tratamentele voluminoase dar semi-transparente ale ferestrelor ajută la atenuarea aspectului, precum și a luminii puternice provenite din expunerea estică. Contrastele de culoare ajută la definirea diferitelor spații fără a le împărți fizic. Dulapurile de culoare gri închis au linii curate și feronerie minimă, care contrastează cu setul de mese alb. Este diferit de zona de living de culoare cafenie, definită de covor.

Griul închis al dulapului de bucătărie urmează prin restul spațiului din ceea ce a fost conceput ca o cutie în interiorul apartamentului. La fel ca bucătăria, acest element de design ajută la distingerea celorlalte zone ale apartamentului, inclusiv la baie. În mod similar, pereții albi din tot apartamentul ajută la menținerea unei senzații aerisite, chiar dacă spațiul este mic. Designul dormitorului permite o vedere a zonei de relaxare de pe hol din sufragerie, păstrând în același timp patul afară din vedere.

Partea orientată spre vest a apartamentului este ocupată de dormitorul lung și îngust. Unitatea centrală de tip „cutie” gri oferă, de asemenea, o continuitate a designului în tot apartamentul și servește drept perete de accent în dormitor. Spațiul limitat aici necesită un minim de accente de decor, iar masca cu pene folosită domină peretele. Un perete scurt de dulapuri, lipsit de feronerie, este evidențiat de plafoanele încastrate, care oferă și lumină suplimentară.

Pentru a maximiza fluxul spațiului, designul lui Martins folosește o ușă rulantă în stil hambar, care are un aspect minimalist. Acest lucru funcționează bine într-un spațiu în care o ușă tradițională ar ocupa prea mult spațiu sau ar fi deranjantă și în care o ușă de buzunar nu este posibilă. Mai mult, ușa și feroneria sa expusă sunt un element minunat de design.

Secțiunea centrală a spațiului, definită de caseta gri închis, conține toate instalațiile sanitare și lucrările interioare ale apartamentului. Aici puteți vedea cum se deschide ușa din hol în baia modernă. Deoarece este o unitate închisă în mijlocul apartamentului, nu există lumină naturală, astfel încât designerul a profitat la maximum de acest lucru creând o baie întunecată și sofisticată. Iluminarea bine amplasată, inclusiv în spatele anumitor elemente de baie, oferă lumină ambientală care face spațiul mai primitor și mai ușor de navigat.

În mod potrivit, baia are corpuri unghiulare moderne și cabină de duș din sticlă. Pereții interiori au același gri închis ca exteriorul, care funcționează cu conceptul de spații definite și creează un fundal întunecat pentru baia minimalistă.

Această reședință frumoasă este situată în Cieza, Murcia, Spania și a fost recent renovată și renovată. Stilul ales pentru noul decor interior a fost un amestec de elemente nordice și detalii moderne de la mijlocul secolului, cu câteva accente americane din anii 50. Stilul eclectic care a rezultat din această combinație ciudată este foarte frumos și foarte bine echilibrat.

Este interesant cum simplitatea și minimalismul stilului nordic care este predominant în acest caz reușește să coexiste cu detaliile colorate și rustic-moderne. Nu este o combinație foarte obișnuită, dar în acest caz se potrivește minunat acestui spațiu. Amestecul este foarte bine echilibrat, deoarece decorul nordic general este atât de simplu și simplu și are un aspect destul de rece, dar detaliile moderne de la mijlocul secolului adaugă căldură și textură întregului decor.

Mobilierul din lemn este foarte frumos integrat în design. De asemenea, culorile sunt frumos combinate. Paleta de culori este limitată, dar fiecare cameră are o culoare stelară, un detaliu care iese în evidență și care nu lasă decorul să devină monoton. Elementele negre și maro închis sunt foarte fermecătoare și fac camerele să se simtă mai primitoare, iar atmosfera să se simtă caldă și confortabilă. Pe plan intern, spațiul este folosit și foarte inteligent. Distribuția internă a camerelor este funcțională și practică, iar designul interior general este continuu și la fel de elegant în fiecare cameră.

Renovarea unui apartament într-o clădire care datează din anii 1930 nu este deloc ușoară, dar transformarea este interesantă, deoarece acestea sunt întotdeauna o decizie care trebuie luată dacă se păstrează sau se înlocuiește o caracteristică veche. Descoperirea răspunsului la această întrebare este o sarcină provocatoare de care arhitecții și designerii de interior se tem și se bucură. Apartamentul este situat în centrul Bucureștiului, capitala României, într-o clădire veche din anii 1930, cu o patină frumoasă și o istorie bogată.

În ultimii 80 de ani, apartamentul nu a trecut prin multe schimbări. A păstrat finisajele originale și prelucrarea lemnului, iar aspectul a rămas la fel. Acum, însă, configurația originală nu mai are sens, așa că a trebuit să fie planificată o renovare majoră. Cu toate acestea, pentru că a fost imposibil să se schimbe aspectul pereților din motive structurale, studioul a trebuit să găsească un mod diferit de reorganizare a spațiilor. Ideea lor a fost să transforme zona de servicii într-un birou la domiciliu și să trateze bucătăria și camera de zi ca pe un singur spațiu mare. Desigur, s-au făcut și multe schimbări mai mici, rolul lor fiind acela de a face spațiul să se simtă mai fluid și de a reîmprospăta decorul și de a-l adapta pentru un stil de viață contemporan și mai social.

V-ați simțit vreodată că v-ați săturat de această lume nebună, orientată către tehnologie și ați vrut doar să scăpați de toate dispozitivele și să vă bucurați de câteva momente de liniște, înconjurat de natură? CABN este conceput special pentru tine. Această mică cabină prefabricată este o mică structură uimitoare perfectă pentru locații îndepărtate. Vă permite să vă reconectați cu natura într-un mod foarte special. Chiar dacă este mic și are doar 15 metri pătrați în interior, este de fapt o mulțime, deoarece totul este despre relaxare și confort.

Cabina seamănă cu un bloc solid, cu o fereastră mare pe o parte, care aduce exteriorul

Interiorul este practic o singură cameră, dotată cu tot ce aveți nevoie pentru a vă simți confortabil și confortabil

Celelalte trei laturi ale cabinei au ferestre mai mici și ele ajută și ele să aducă priveliști și lumină naturală
Această mică casă fără rețea este situată în dealurile Adelaide, în Australia de Sud și dacă decideți să comandați una dintre aceste cabine pentru dvs., puteți pune-o oriunde doriți. Fiecare CABN este proiectat cu alegerea materialelor și finisajelor, ceea ce îl ajută să se amestece cu fundalul și să se potrivească mediului înconjurător și terenului. Este o structură frumoasă, durabilă, construită din lemn de proveniență locală și cu un design simplu și ușor de utilizat.

Cabina se amestecă cu împrejurimile sale și arată de parcă ar aparține în mijlocul naturii

Deși compact, CABN oferă tot ce are nevoie un individ pentru a trăi complet în afara rețelei pentru o vreme

În interiorul cabinei, decorul și ambianța sunt foarte confortabile și primitoare și se pune un accent deosebit pe priveliști

Acest CABN este un refugiu fermecător, perfect dacă doriți să vă deconectați de la orice și să petreceți un timp de calitate cu animalul dvs. de companie, persoana iubită sau singur

Designul interior general este eclectic, combinând detalii moderne, rustice și industriale

Luați în considerare nu doar cabina în sine, ci și împrejurimile imediate. Totul este menit să fie sincronizat perfect

Luați în considerare CABN un mediu care aduce înapoi bucuria interacțiunii sociale, a distracției din vechea școală și a meditației

Puteți comanda propriul CABN personalizat, conceput pentru a se potrivi perfect locației pe care o aveți în minte

Ei spun că nu judecăm o carte după copertă și este un gând foarte înțelept. Uneori aparențele te pot duce la impresii false. De exemplu, o clădire poate părea veche la exterior, dar, în interior, poate ascunde apartamente moderne uimitoare ca acesta pe care l-am găsit pe strada Wooster din New York. Este un apartament foarte spațios, care acoperă o suprafață de 3.051 metri pătrați.

Are șapte camere, nu un număr foarte obișnuit în majoritatea cazurilor. Există trei dormitoare și trei băi complete, precum și un plan spațios, deschis, care conține un spațiu de locuit foarte elegant și o zonă de luat masa. Designul interior nu este tocmai o priveliște familiară. Tavanul are grinzi paralele în zona de living susținută de coloane. Corpurile de iluminat mici luminează întregul spațiu și îi conferă un aspect aproape festiv. În decor se folosește mult alb.

Pardoselile din lemn au, de asemenea, un finisaj ușor, astfel încât acestea subliniază aspectul general luminos și aerisit. Paleta de culori se bazează în principal pe culori strălucitoare, cu puține excepții în cazul detaliilor de accent, cum ar fi opera de artă sau câteva piese de mobilier contrastante. Designul este plin de farmec și, de asemenea, simplu. Este modern, elegant și are un anumit aspect versatil și flexibil.

Mi Chalet este expresia a tot ceea ce știm și iubim despre refugiile confortabile, dar într-o formă modernă și durabilă. A fost finalizat la începutul acestui an de către renumitul arhitect și hotelier Karl Heinz Castlunger. Designul unic de fațadă al cabanei îl ajută să iasă în evidență, dar în același timp îi permite să se integreze în mod natural în împrejurimile sale. Fotografiile făcute de Luca Visciani îi fac cu siguranță dreptate. Două tipuri de lemn local au fost utilizate pe tot parcursul proiectului. Zada a fost aleasă pentru șindrilele din lemn de pe exteriorul cabanei datorită caracteristicilor sale rezistente la intemperii. Pentru interior, arhitectul a ales lemnul de molid.

Scopul principal urmat de arhitect pe parcursul acestui proiect a fost de a atinge cel mai înalt standard KimaHaus, care dictează că necesarul de energie pentru încălzire ar trebui să fie mai mic de 30 de kilowați-oră pe metru pătrat de spațiu locativ pe an. O altă cerință a fost ca cabana să aibă emisii de dioxid de carbon extrem de scăzute. Obiectivul a fost atins datorită strategiilor vizionare ale arhitectului în ceea ce privește proiectarea durabilă.

Este o reședință mai potrivită pentru un cuplu mai în vârstă căruia îi place să petreacă timpul afară și să exploreze împrejurimile.

După cum ne-au spus arhitecții, ideea acestui proiect a fost de a crea „spațiu în spațiu”. Așadar, locația tuturor camerelor din casă este destul de curioasă. În mijloc există o baie, o bucătărie și o cameră de îmbrăcăminte, toate înghesuite acolo. Un dormitor a fost amplasat la est, un living la vest și un coridor la periferie. Ideea a fost să dea impresia unui spațiu mai mare decât este de fapt. Probabil pentru că obosești să te plimbi prin toată casa doar pentru a ajunge dintr-o cameră în alta.

Oricum, designul reședinței este simplu și de bun gust, dar mai frumos decât acesta este peisajul și împrejurimile naturale uimitoare. Este un loc minunat pentru toate tipurile de cupluri și familii, chiar dacă un cuplu de șaizeci de ani probabil l-ar aprecia mai mult.

Iluzia unui spațiu mai mare este vizibilă și în interior. Totul este alb, cu excepția mobilierului. Este o abordare modernă, foarte elegantă și elegantă.

Iosif-Logo
Calitatea construcției și o zonă liniștită, pentru siguranța familiei tale.
Articole recente
Apartament elegant la mansardă, în Madrid, de Juan Manzanares
Design sofisticat în această casă modernă
Design interior sofisticat în această casă de oraș
Apartament mic portughez cu stil mare
O casă remodelată în Murcia, Spania, cu un interior nordic elegant
Vechiul apartament primește renovare, dar își păstrează planul original
Cabina Tiny Off-Grid care ne deconectează complet
Apartament plin de farmec într-o clădire veche din New York, cu un interior modern
Cabana Mi dă un nou sens arhitecturii durabile
Casă plutitoare contemporană
crossmenu