Iosif-Logo

Arborii Bonsai sunt foarte frumoși și interesanți din cauza dimensiunilor lor și acest lucru îi face, de asemenea, foarte drăguți. Sunt decorațiuni minunate, dar, așa cum ne arată acest artist, pot deveni mult mai spectaculoși cu puțin talent și răbdare. Artistul și pasionatul de bonsai Chris Guise a creat o colecție foarte frumoasă de decorațiuni Bonsai, printre care am găsit aceste mici case hobbit.

Artistul a creat casele lui Bilbo Baggins, Frodo Baggins și Samwise Gamgee, cele pe care le-am văzut atât la începutul, cât și la sfârșitul povestirilor Lord of the Rings și The Hobbit. Aceste mici case hobbit prezintă detalii uimitoare și un design complicat. De fapt, seamănă cu casele descrise în cărți și prezentate în filme.

Iată câteva informații despre proiect. Arborele are un shari pe trunchi, iar marginile sunt acoperite cu pastă tăiată. Apoi trunchiul a fost scobit în continuare folosind un dremel. Plasa de drenaj și firele de legătură au fost adăugate la placă, o movilă de akadama a fost așezată pe ea. După ce arborele a fost poziționat și fixat, a început partea distractivă.

O movilă de sol a fost construită în spatele fațadei. Fațada a fost construită pe un suport din plasă de plastic. Această plasă are și rolul de a lega totul împreună, oferind întregii piese mai multă stabilitate și durabilitate. Cărămizile folosite aici au fost tăiate dintr-o țiglă de acoperiș. Este uimitor cât de frumoase sunt toate micile detalii. Casa are chiar și o ușoară clanță de alamă. Gardul este din lemn și are o pată întunecată. Totul arată perfect.

După cum vă puteți imagina, artistului i-a trebuit mult timp pentru a termina un astfel de proiect. A fost nevoie și de pasiune și determinare. Este și mai frumos când ți-a plăcut de fapt să lucrezi la proiect.

crossmenu