Iosif-Logo

Este o reședință mai potrivită pentru un cuplu mai în vârstă căruia îi place să petreacă timpul afară și să exploreze împrejurimile.

După cum ne-au spus arhitecții, ideea acestui proiect a fost de a crea „spațiu în spațiu”. Așadar, locația tuturor camerelor din casă este destul de curioasă. În mijloc există o baie, o bucătărie și o cameră de îmbrăcăminte, toate înghesuite acolo. Un dormitor a fost amplasat la est, un living la vest și un coridor la periferie. Ideea a fost să dea impresia unui spațiu mai mare decât este de fapt. Probabil pentru că obosești să te plimbi prin toată casa doar pentru a ajunge dintr-o cameră în alta.

Oricum, designul reședinței este simplu și de bun gust, dar mai frumos decât acesta este peisajul și împrejurimile naturale uimitoare. Este un loc minunat pentru toate tipurile de cupluri și familii, chiar dacă un cuplu de șaizeci de ani probabil l-ar aprecia mai mult.

Iluzia unui spațiu mai mare este vizibilă și în interior. Totul este alb, cu excepția mobilierului. Este o abordare modernă, foarte elegantă și elegantă.

Iosif-Logo
Calitatea construcției și o zonă liniștită, pentru siguranța familiei tale.
Articole recente
Casă plutitoare contemporană
crossmenu