Iosif-Logo

Această casă frumoasă este situată pe versanții estici ai Munților Cascade Centrale. Suprafața totală acoperită de această casă este de patruzeci de acri. Camerele media și dormitoarele sunt prezente la parterul acestei case. În timp ce vă puteți bucura de vederi frumoase din spațiul de locuit principal, care este prezent la etajul al doilea al acestei case. Exteriorul acestei case este proiectat într-un mod frumos. Interiorul de lux umple această casă cu frumusețe din interior. Ar fi o experiență plăcută pentru oricine să trăiască în această casă.

Aceasta este într-adevăr o casă foarte frumoasă, situată într-o zonă excelentă, care permite utilizatorului să aibă acces la vederi frumoase și atractive. Peisajul și zona înconjurătoare sunt frumoase, iar elementele naturale sunt, de asemenea, minunate. În ceea ce privește designul, această casă are o structură frumoasă, nu foarte impresionantă, dar totuși specială și oarecum modernă. Este de fapt o combinație de elemente rustice moderne și tradiționale care atunci când sunt reunite formează o imagine foarte frumoasă.

În ceea ce privește interiorul, pare foarte simplu, elegant și elegant. Pardoselile din lemn sunt foarte frumoase, la fel și ferestrele și vederea din spatele lor. Sistemul de iluminat este deosebit de atractiv, datorită pandantivelor suspendate. Au un design simplu, dar reușesc totuși să arate interesant și special.

Iosif-Logo
Calitatea construcției și o zonă liniștită, pentru siguranța familiei tale.
Articole recente
Casă mare și frumoasă
crossmenu