Iosif-Logo

Această frumoasă reședință se bucură de vederi minunate de la nivelul superior. Ideea din spatele designului acestei reședințe a fost de a crea o casă de plajă simplă, minimală, dar cu ceva mai multă intimitate. Situl a prezentat o casă deja existentă, iar clientul a dorit ca aceasta să fie remodelată și reproiectată pentru a avea un aspect mai contemporan.

Proprietatea originală avea o frumoasă grădină tropicală în partea din spate a casei, iar arhitecții au dorit să păstreze această parte și să o integreze în designul general. Au reușit să deschidă casa spre grădină și să creeze un fel de cameră mare în aer liber, un fel de extindere a zonei de zi.

Casa are, de asemenea, o aripă din beton în consolă care se extinde spre grădină. Restul structurii este îmbrăcat în bare de lemn și jaluzele de sticlă. A fost o alegere bazată pe faptul că clientul a dorit să se poată bucura de priveliștile către plajă și să aibă, de asemenea, această legătură strânsă cu zona în aer liber.

În centrul casei există o incintă mare de sticlă care conține scara principală. Această zonă oferă o mulțime de lumini naturale în centrul casei și conectează totul, în timp ce delimitează spațiile. Pe lângă faptul că este frumoasă și elegantă, casa are și un design durabil. Arhitecții au folosit materiale naturale și ventilație naturală și au proiectat, de asemenea, zone spațioase ale punții superioare. Casa are un total de trei dormitoare și o cameră de familie situată la nivelul superior. Nivelul inferior conține un dormitor / birou separat, o spălătorie și o baie de oaspeți. Afară există, de asemenea, o zonă frumoasă de luat masa și, bineînțeles, grădina care a fost păstrată.

crossmenu