Iosif-Logo

Este greu să ieși în evidență și să îți infuzi propriul stil personal în casa ta când ești literalmente unul dintr-un rând de case fără sfârșit. Dar această casă de epocă renovată din mijlocul orașului, arată cum o puteți face cu clasa.

Vechea structură din cărămidă face parte din carcasa tradițională din zonă și rămâne fidelă exteriorului original în cea mai mare parte. Este interiorul cel care este umplut cu toate elementele decorative stimulente pentru ochi.

Intrarea din față este o deschidere clasică, cu doi stâlpi groși pentru a susține acoperișul triunghiular și o consolă sculptată. La picioarele dumneavoastră, puteți găsi o faianță geometrică superbă, eclectică, în tonuri gri de albastru și maro, care intră din verandă și se extinde prin hol.

Acum, că ne aflăm în inima casei, puteți vedea cum designerii au amestecat atingeri moderne cu decor vintage și comori ale magazinelor second hand. Toate coexistă în armonie, creând un interior modern gri.

Casa de epocă renovată este cât se poate de deschisă, servind drept vas atât pentru lumina naturală, cât și pentru cea artificială, care evidențiază toate zonele necesare.

Bucătăria este formată din dulapuri de culoare gri pal cu fețe netede și tije lungi din oțel inoxidabil pentru mânere. Insula, câteva nuanțe de un gri mai închis, evidențiază tonurile mai închise din faianța din spate.

Restul casei este căptușit cu podele din lemn moale, gri și se odihnește sub un decor elegant, cu texturi violet strălucitor și diferite finisaje gri. Baia privată este aerisită și se mândrește cu o frumoasă cadă de sine stătătoare, amplasată în cotul unei ferestre.

Această casă cu 5 dormitoare este exemplul perfect al modului în care puteți lua o structură veche și o puteți muta ușor în lumea modernă, utilizând propriul stil personal.

Iosif-Logo
Calitatea construcției și o zonă liniștită, pentru siguranța familiei tale.
Articole recente
Casă de epocă renovată
crossmenu