Iosif-Logo

Nu există niciun loc pe Pământ, asemănător cu uimitoarea și spațioasa casă din articolul de azi. Construită din lemn natural bogat, sticlă frumoasă și cărămidă expusă, această casă a fost proiectată și construită în 1988 și a fost recent renovată. Într-un efort reușit de a menține identitatea unică a reședinței, lemnul original a fost reîmprospătat, planul simetric păstrat și protecția termică optimizată.

Arhitectul responsabil cu proiectul de renovare s-a asigurat că zona de living cu tavan înalt continuă să încânte prin frumusețea simetriei, un aspect fundamental al esteticii casei.

Invitând natura prin ferestrele din podea până în tavan, fiecare centimetru este înfrumusețat de o lumină naturală abundentă. Pereții panoramici înalți din sticlă au scopul de a schimba culorile interiorului în funcție de ora din zi: zori, miezul zilei și amurg.

Există o armonie naturală între interior și exterior, care se extinde dincolo de granița fizică a clădirii în sine. Un patio larg din piatră care înconjoară o piscină mare în aer liber se conectează perfect cu farmecul teluric al casei, cu palmieri și frunziș și cer ca propriul tavan al Pământului.

Parterul casei are un dormitor matrimonial confortabil și o baie pe o parte, zona de zi comună și sufrageria în centru, cu o bucătărie luxoasă vizavi.

Scările proiectate cu măiestrie duc la al doilea nivel, care conține un birou și a doua baie, deasupra dormitorului matrimonial, și o cameră de divertisment deasupra bucătăriei. În timp ce biroul este închis pentru confidențialitate, camera de divertisment se deschide peste zona de zi mare a casei. La fel, deoarece dormitorul se află în spatele unei somptuoase cărămizi ușoare, bucătăria are acces direct, nelimitat, la zona de luat masa.

Identitatea originală a acestei case a fost bine păstrată de eforturile arhitecturii de calitate, aducând structura bogată, strălucitoare din lemn, sticla și piatra înapoi în deplină proprietate a propriei estetice naturale, simetrice. Această capodoperă arhitecturală istorică oferă doar ce poate fi mai bun atât proprietarului, cât și oaspeților.

Iosif-Logo
Calitatea construcției și o zonă liniștită, pentru siguranța familiei tale.
Articole recente
Casă cu pereți panoramici din sticlă
crossmenu