Iosif-Logo

Rafinamentul sau luxul pot dăinui într-o casă cu un decor minimalist fără nicio îndoială. Aceasă casă uluitoare este specială prin decorul discret pe care îl are și prin poziția pe coastă, într-o zonă de poveste. Proiectul a fost realizat de o echipă de arhitecți cu o viziune modernă. Aceștia au pus cap la cap fiecare idee și au creat o casă cu multe elemente naturale și cu un decor liniștitor în care se evidențiază priveliștea. Natura a fost introdusă în proiect, unii dintre pereții exteriori fiind defapt dealurile dimprejur, iar apa care poate fi remarcată provine din natură.

 

Camerele se contopesc la propriu cu dealurile din exterior într-un mod nemaivăzut, conturându-se un spațiu luxos și plin de viață. În mare parte pereții sunt realizați din sticlă pentru a putea admira cadrul exterior. Apropierea de natură este dusă la cote înalte, fiind prezentă în multe locuri ale casei.

 

Mobilierul, de impact însă foarte simplu decorează podeaua camerei de zi. Bucătăria și zona de servit masa sunt alcătuite dintr-o masă generoasă la care se pot strânge invitații. Decorul simplu uimește prin sentimentul plăcut pe care îl stârnește. În această casă relaxarea și confortul pot fi regăsite la orice pas. Vă puteți bucura de tabloul exterior și să ascultați susurul apei pentru a vă liniști după o zi grea.

Iosif-Logo
Calitatea construcției și o zonă liniștită, pentru siguranța familiei tale.
Articole recente
Aspectul modern care uimește
crossmenu