Iosif-Logo

Spațiul pare să fie întotdeauna o problemă. Nu avem niciodată suficient spațiu și vrem mereu mai mult. Evident, nu putem face asta, așa că trebuie să lucrăm cu ceea ce avem deja. În majoritatea cazurilor, acest lucru înseamnă un apartament mic. Dar nu este nevoie să fii trist sau supărat pentru asta, deoarece există câteva modalități foarte inteligente de a transforma acel spațiu mic într-un spațiu foarte eficient și răcoros la care toți prietenii tăi ar fi geloși.

Acest mic apartament de la Normal Projects, în Manhattan, este exemplul perfect. După cum puteți vedea, nu există prea mult spațiu acolo. Cu toate acestea, acel loc mic reușește să fie foarte confortabil și să se poată adapta în funcție de nevoile utilizatorului în cel mai scurt timp. Este vorba despre dulapul care atrage privirea, care pare să ocupe mult spațiu. Este doar un dulap și oferă mai mult decât este nevoie. Acest dulap este un loc pentru depozitarea cârpelor, un pat, un spațiu excelent de depozitare și poate acționa chiar ca un birou la domiciliu. Nu este un dulap magic, ci doar unul bine conceput.

Când nu folosiți niciunul dintre aceste lucruri, închideți ușile și aveți o cameră foarte aerisită și primitoare. Deschide-l și vei fi surprins cât de eficient poate fi. După ce ați văzut acest apartament, unii dintre voi ar putea dori să îl schimbe pentru versiunea lor mai mare. Puteți doar să vă folosiți creativitatea pentru a vă face propriul apartament mai eficient și pentru a găsi modalități de a economisi spațiu.

Iosif-Logo
Calitatea construcției și o zonă liniștită, pentru siguranța familiei tale.
Articole recente
Apartment micut proiectat în Manhattan
crossmenu