Iosif-Logo

Pornind către centrul orașului, descoperim acest apartament minunat, el fiind apreciat pentru designul sau cu adevărat special, precum și prin interiorul contemporan. Totul in acest apartament este pitoresc, lemnul deschis, lipsa muchiilor ascuțite, precum și culorile strălucitoare sunt și ele niște detalii prin intermediul cărora apartamentul acesta special uimește mult. Stilul casei este și el unul deosebit, ea reușind să iasă în evidență prin abundența de lemn care creează un sentiment cald în această casă.

Lemnul reușește să se continue într-un flux neîntrerupt de la podea și până la tavan. Culorile strălucitoare sunt prezente peste tot, iar unele piese de decor, precum și câteva piese de mobilier reușesc să adauge un plus în ceea ce privește nota distinctivă a acestui design.

Tot designul se contopește foarte bine cu interiorul, fiind prezente aici nuanțe de tot felul, precum și nuanțele contrastante. Lipsa de claritate a liniilor este și ea una interesantă și doar în unele margini se vede câte un colț clar. Majoritatea corpurilor de iluminat au margini rotunde și chiar și unele dintre colțurile pereților fiind caracterizate prin aceste margini. În acest fel, fiecare camera se simte mult mai primitoare în mod natural. Lucrurile de acest gen reușesc așadar să pună mai mult în valoare spațiul.

 

Iosif-Logo
Calitatea construcției și o zonă liniștită, pentru siguranța familiei tale.
Articole recente
Apartamentul care uimește
crossmenu