Iosif-Logo

Lipsa spațiului din apartamente a încetat să mai fie o problemă de ceva timp. Există o mulțime de moduri diferite în care puteți face un spațiu mic să se simtă mai mare și în care puteți redirecționa focalizarea de la dimensiunea spațiului la frumusețea cu care a fost decorat. Dar să luăm un exemplu real și să-l analizăm mai îndeaproape.

Acest apartament poate fi găsit în Odessa, Ucraina. Este un studio și dimensiunile sale sunt limitate, dar acest lucru nu face să pară mai puțin spațios. De fapt, dimensiunea nu reprezintă o problemă. Apartamentul se simte foarte confortabil, dar este și simplu. Pentru a evita ca camerele să pară mici, decorul este conceput pentru a fi minimalist și funcțional, dar fără a neglija stilul și factorul wow.

Aspectul general este foarte simplu și lipsa elementelor inutile face camera să se simtă foarte aerisită și spațioasă. Spațiul de locuit are mobilier alb care se potrivește cu pereții și o canapea maro care adaugă căldură camerei și îi conferă o senzație de pământ și elegant.

Pardoseala din lemn îmbunătățește și mai mult acest element. Peretele care separă camera de zi de holul de la intrare are o interesantă bibliotecă verticală cu sloturi pentru cărți și alte articole subțiri. Măsuțele transparente și oglinzile fac spațiul să pară și mai mare.

crossmenu