Iosif-Logo

Dacă nu sunteți un mare fan al unui apartament bine compartimentat și vă place un spațiu vast și deschis, acest lucru ar trebui luat în considerare. Acest apartament din Singapore este situat la etajul 24 al clădirii Grange Infinite și vă poate oferi un alt Situată pe drumul Orchad, această clădire are o vedere rară, fiind înconjurată de zgârie-nori, care oferă un spectacol de lumină cu adevărat, mai ales noaptea.

Acest apartament rezidențial este, prin definiție, unul de lux. Este dotat cu mobilier de lux și elemente decorative care doresc să evidențieze rafinamentul și eleganța locuitorilor care preferă un anumit mod de viață. Arhitecții de la ONG & ONG au căutat să crească locul existent prin crearea unei iluzii optice folosind oglinzi și suprafețe strălucitoare găsite aproape oriunde. Totul este modern, au fost evitate materialele tradiționale, optând pentru sticlă, oțel, piele, toate strălucitoare și luxoase.

Paleta de culori evidențiază strălucirea apartamentului. Printre zona de zi, care are o deschidere mare către peisajul metropolitan incredibil, dormitorul principal se remarcă prin forma curbată, ascunzându-se în spatele perdelelor argintii vârfurile ascuțite ale zgârie-nori. și zona de îmbrăcăminte indică din ce în ce mai mult către oamenii bogați care pot folosi acest apartament pentru a stabili noi standarde de viață în stil

crossmenu