Iosif-Logo

În fiecare zi întâlnim zeci de apartamente frumoase și nu este întotdeauna ușor să le selectăm pe cele mai elegante sau mai interesante. Dar când întâlnești un apartament ca acesta, totul devine mult mai ușor. Ceea ce ne-a atras atenția când am văzut acest loc pentru prima dată a fost eleganța tuturor accentelor aurii. De obicei, atunci când folosiți aur în decor interior, devine ușor copleșitor și opulent. Dar acest lucru nu este cazul, deoarece acest apartament este foarte cochet și elegant.

 

Apartamentul este situat în Barcelona, ​​Spania. Proiectul s-a numit SANTEPERE47 și a fost o reproiectare dezvoltată de Miel Arquitectos. Clienții și designerii au convenit asupra unui decor simplu, dar izbitor. Pentru remodelare, designerii au folosit o paletă neutră de culori. Au ales să folosească alb pentru pereți și să le completeze cu podele din lemn ușor. Lemnul adaugă căldură și textură decorului, iar echilibrul devine foarte plăcut.

 

Chiar dacă culorile utilizate sunt neutre și întregul decor pare a fi foarte simplu, fiecare alegere majoră vine cu atingeri ciudate. De exemplu, mulajele și accentele aurii utilizate pe tavan și pe pereți adaugă un plus de eleganță și contribuie, de asemenea, la crearea unui decor coeziv și continuu în tot apartamentul.

 

Scara a devenit, de asemenea, un punct central de decor. Nu numai că se remarcă prin designul său simplu, foarte funcțional și eficient din punct de vedere spațial, dar a fost accesorizat și cu un covor / covor foarte frumos. Culorile se potrivesc cu paleta principală de culori și se integrează perfect în decor. De asemenea, scara a fost transformată într-o bibliotecă și spațiu de depozitare. Iluminarea subtilă adaugă farmec și o face să iasă în evidență și mai mult. În ceea ce privește restul decorului, acesta menține aceleași linii simple și cochete, cu o notă de funcționalitate și eleganță.

crossmenu