Iosif-Logo

Ei spun că nu judecăm o carte după copertă și este un gând foarte înțelept. Uneori aparențele te pot duce la impresii false. De exemplu, o clădire poate părea veche la exterior, dar, în interior, poate ascunde apartamente moderne uimitoare ca acesta pe care l-am găsit pe strada Wooster din New York. Este un apartament foarte spațios, care acoperă o suprafață de 3.051 metri pătrați.

Are șapte camere, nu un număr foarte obișnuit în majoritatea cazurilor. Există trei dormitoare și trei băi complete, precum și un plan spațios, deschis, care conține un spațiu de locuit foarte elegant și o zonă de luat masa. Designul interior nu este tocmai o priveliște familiară. Tavanul are grinzi paralele în zona de living susținută de coloane. Corpurile de iluminat mici luminează întregul spațiu și îi conferă un aspect aproape festiv. În decor se folosește mult alb.

Pardoselile din lemn au, de asemenea, un finisaj ușor, astfel încât acestea subliniază aspectul general luminos și aerisit. Paleta de culori se bazează în principal pe culori strălucitoare, cu puține excepții în cazul detaliilor de accent, cum ar fi opera de artă sau câteva piese de mobilier contrastante. Designul este plin de farmec și, de asemenea, simplu. Este modern, elegant și are un anumit aspect versatil și flexibil.

crossmenu