Iosif-Logo

Astăzi dorim să vă prezentăm un superb apartament penthouse situat pe insula Kungsholmen, în lacul Mälaren din Suedia, parte a orașului Stockholm. Acest loft nou construit este în stare excelentă și a fost vândut cu aproximativ 1,6 milioane de dolari.

 

Apartamentul găzduiește trei dormitoare, două băi, un living deschis cu bucătărie și zonă de luat masa și o terasă. Acest etaj a fost pregătit cu atenție cu materiale de bun gust și exclusive. Această casă are tonuri moi, neutre, care o fac un spațiu aerisit și luminos. O caracteristică foarte importantă în orice casă este iluminarea și în aceasta are un rol central, cu fluxuri de lumină create de mai multe luminatoare.

 

Livingul este foarte mare și ai putea construi cu ușurință încă un dormitor aici dacă ai nevoie de camere suplimentare. Mai mult, are un șemineu elegant ca punct focal principal în cameră. Bucătăria este foarte bine dotată cu aparate de lux. Baia este un spațiu foarte modern, cu faianță frumoasă, jacuzzi superb și o oglindă uriașă care o face să se simtă mai mare. Restul casei are mobilier contemporan și niște grinzi din lemn care îi conferă o personalitate puterincă.

 

Acest apartament este de înaltă tehnologie, cu un sistem de sunet cu difuzoare încorporate. A fost creată pentru a fi o casă funcțională, cu caracteristici de lux.

 

crossmenu