Iosif-Logo

Apartamentele la mansardă sunt deosebit de confortabile și primitoare. Poate din cauza locației sau formei acoperișului sau poate din cauza altceva. Acest apartament este situat în Madrid și a fost proiectat de renumitul arhitect Juan Manzanares. Ideea principală a fost crearea unui spațiu modern și primitor, cu un design interior elegant și artistic.

Pentru a crea o tranziție lină între camere și un sentiment de continuitate între zone, arhitectul și designerii au decis să utilizeze panouri glisante. De asemenea, toate lemnele interioare au fost proiectate special pentru această casă. Apartamentul se distinge în plus de orice altă casă cu mobilierul și lucrările de artă care îl singularizează. Apartamentul include o zonă mare de familie, care a fost frumos restaurată de Emma Gonzales de Aguilar. Are un decor interior elegant și cald, cu bănci confortabile și lămpi elegante.

Zona de locuit și de adunare are, de asemenea, caracteristici, este delimitată de covor. Include o secțiune elegantă, un scaun confortabil și perdele elegante. De asemenea, include piese de artă neconvenționale și moderne, care pot fi văzute peste tot. Zona de luat masa are un candelabru frumos și mobilier simplu, dar elegant. Interiorul este foarte luminos și este, de asemenea, îmbunătățit de mobilierul alb, pereții albi și tavanele. Apartamentul are și o terasă cu mobilier confortabil și decorațiuni frumoase. Fiecare cameră și zonă a casei are un aspect diferit, un decor unic și o atmosferă personalizată.

crossmenu