Iosif-Logo

A trăi în New York este o adevărată aventură. Dar la fel și găsirea unei case acolo. Dacă tipul dvs. de locuință este una confortabilă, elegantă, nu neapărat modernă, este posibil să vă putem ajuta. Iată un apartament frumos, situat în zona East River din New York, Statele Unite. Este situat într-una dintre cele mai distinse și căutate clădiri din New York, care oferă și vederi foarte frumoase ale râului, o caracteristică rară în New York.

Acest apartament luminos are un design interior elegant. A fost recent renovat și este în prezent în stare excelentă. Este un apartament gata să devină o locuință pentru cineva așa cum este. Puteți ajunge la apartament cu liftul privat. Când intrați prin galerie, ajungeți într-o cameră de zi foarte elegantă, cu șemineu pe lemne și mobilier elegant. Livingul este conectat direct la sufragerie și formează, de fapt, o singură cameră.

Lângă sufragerie există o bucătărie cu cămară și o spălătorie. Există, de asemenea, o cameră pentru personal și o baie în apropiere. Dormitorul principal este situat pe colț și oferă vedere la râu. Dormitorul este dotat cu un dressing mare și o baie de marmură. Există, de asemenea, încă două dormitoare cu dulapuri mari și băi private. Apartamentul include și o bibliotecă care ar putea fi folosită ca dormitor suplimentar.

crossmenu