Iosif-Logo

Acest apartament elegant este situat în Hvitfeldt, Danemarca. Este un apartament 2 + 1 cu o suprafață totală de 57 de metri pătrați. Este situat la etajul 3 într-o clădire cu cinci etaje și poate fi accesat cu liftul. Apartamentul este în prezent pe piață la prețul de 2.095 milioane SEK. A fost recent renovat și beneficiază de o locație frumoasă care permite vederi minunate asupra orașului.

Apartamentul are plafoane înalte peste tot, precum și profile frumoase și uși cu lambriuri. Există câteva elemente care s-au păstrat în timpul renovării și care fac parte din farmecul apartamentului. Când intri, ajungi la un hol și la o bucătărie renovată. Sala are podele cu gresie albă și pereți albi. Este o zonă care poate găzdui un sifonier, o oglindă, un dulap, poate un scaun sau o bancă. Bucătăria a fost renovată în 2011 și este, de asemenea, albă. Are suprafețe de lucru din stejar uleiat, aragaz pe gaz, cuptor electric și frigider și mașină de spălat vase integrate.

Dormitorul principal are ferestre mari cu vedere la curte. Este o cameră mare, care poate găzdui cu ușurință un pat dublu, un dulap / dulap și chiar o zonă de lucru. Pereții sunt albi și există și câteva detalii precum stucul, trandafirul de tavan sau ușile în oglindă care s-au păstrat.

Apartamentul are și un perete interior perfect pentru depozitare. Există, de asemenea, camera de zi, spațioasă și aerisită și cu vederi minunate asupra orașului. Livingul are un tavan înalt de 3 metri, stuc, un trandafir și nișe adânci de ferestre. Este o cameră luminoasă, mobilată cu o canapea confortabilă, o comodă și o masă. De asemenea, include un colț de lectură.

crossmenu